Személyes tanácsadás keretében meg tudjuk találni, hogy hol akadt el az életünk valamely területe. Felmérjük, hogy milyen tipusú terápiára, oldótechnikára van szükség és az körülbelül hány alkalmat igényel.

A felmérő beszélgetéshez, időpont egyeztetés érdekében hívjon az alábbi mobil számon!

06-70-430-6862

A személyes beszélgetés díja:

12.000 Ft/alkalom

( 1.5 óra időtartam)

Várom szeretettel!

Személyes tanácsadás

Sok esetben egy egyszerű, észre nem vett megoldás, vagy rosszul berögzített gondolat okozza bennünk a feszültséget, elkadást. Az ilyen problémák egy személyes beszélgetés keretében könnyen feloldhatóak. Az általam használt technika az intuitív ráhangolódással működik, amely lehetővé teszi, hogy mindenki a saját, egyedi megoldását kaphassa, amely a csak rá jellemző élethelyzetére ad konkrét, személyreszóló megoldást.

Másik lehetőség, hogy bár megtaláljuk a probléma gyökerét, azonban az egy további oldó technikát igényel. Erre a csoportos, vagy egyéni családállítás rendkívül hatékony megoldást jelenthet.

Lehetőség van úgynevezett coaching életvezetésre, ami egy rendszeres találkozás mellett lehetővé teszi, hogy valaki “A” pontból felépítetten eljusson az általa áhított “B” pontba, természetesen a megbeszélt és számára legmegfelelőbb célokat illetően. Ennek a módszernek egy bevált módja a havi egyszeri rendszeres találkozás, általában fél, vagy egy éven keresztül, amely során Ön képessé válik arra, hogy az életét immár sikeres és energikus változatban újra kezébe vehesse és azt az életet élhesse, ami igazán elégedetté teszi.

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban hívjon bizalommal:

06-70-430-6862

Ungvári Csaba