Bejelentkezés / Regisztráció

Egyéni családállítás

egyeni-csaladallitas

 

Az egyéni családállítás annyiban különbözik a csoportos családállítástól, hogy ott csak két ember van jelen. Az állítás vezető és maga az állító.

Ezt az állítást olyan esetekben ajánljuk, ahol az állítónak problémát okoz a csoportban való részvétel.

Természetesen a csoportos állítás számos szempontból előnyösebb, hiszen ott mások állításában szereplőként való részvétel is sok élményt és tapasztalatot hordoz magában, illetve lelkileg mélyebb benyomásokat okoz, ennek ellenére az egyéni állítás is hatékony a probléma gyökerének a feltárásában.

Ami viszont az előnye a csoportos állítással szemben, hogy az egyéni családállítás esetében több idő van egy személyes tanácsadásra is, a probléma, vagy a jelenség kifejtésére és kapcsolódásának megértésére, illetve aktuális élethelyzet átbeszélésére.  

 

Az egyéni állításnak általában két elterjedt formája van.

Az egyik mód a képen látható fabábuk segítségével történik, ahol az állításban szereplőket bábuk testesítik meg és az elhelyezkedésük és "viselkedésük" alapján alakul a kép és a rendszer íly módon vezet el a felismeréshez fontos végső elrendeződéshez.

A másik mód, amikor papír lapokat helyezünk el a térben a szereplők helyénél és a vezető és az állító ráállva ezekre a lapokra, érzi át a rendszer tagjának érzéseit, motivációit.

 

Amennyiben egyéni állításon szeretne részt venni, kérem az alábbi jelentkezési lapon legyen kedves bejelölni az egyéni állítást és elküldeni az "elküldöm" gomb segítségével az Ön elérhetőségeit, amelyre válasz e-mailben megküldöm Önnek a lehetséges időpontokat.

Vagy telefonon a 06-70-430-6862-es telefonszámon tudunk személyesen időpontot egyeztetni.

Jelentkezését várom szeretettel!

 

Egyéni állítás időtartama 1.5- 2 óra. Díja: 12.000 Ft, ami az egyéni állításon felül egy alapos személyes tanácsadást is tartalmaz a problémás területet illetően.